Hitel / Lakáshitel / Szabadfelhasználású hitel / Céges Hitel / Jelzálog hitel / Gépjármű hitel
 

Kölcsön lakásvásárláshoz, autó hitel, jelzálog, szabad felhasználású hitelek... Mindenféle hitelügylet otthona kényelméből. Független hitelügynökök várják, hogy ajánlatot tehessenek Önnek. Ez valami új? Igen, mert az Ön pénze.
 


             

 
 
  Fészekrakó hitel

Folyósitó: FHB

Lakástulajdonnal, államilag támogatott lakáshitellel vagy bérleti jogviszonnyal nem rendelkező, - immár megemelt korhatárral - 35. életévüket be nem töltött házastársak, élettársak, valamint gyermeket egyedül nevelő egyedülálló személyek lakáshoz jutását elősegítendő jött létre a Fészekrakó program. A kölcsön felhasználható használt és új lakás vásárlására, új lakás építésére, minimum 5, maximum 30 éves futamidővel.
A kölcsön minimális összege 1 millió forint. Támogatott hitelt (amennyiben erre a kölcsönkérő jogosult) építésre 15 millió forintig lehet felvenni. A kölcsön teljes összege nem haladja meg a hitelcél szerinti ingatlan vételárának, új lakás vásárlása vagy építése esetén pedig a telekárral együtt számított, általános forgalmi adót tartalmazó vételárának vagy építési költségének 90%-át. Az FHB az adható kölcsön összegét a családi jövedelem, és az ingatlan fedezet értéke alapján állapítja meg.
A kölcsön egyik biztosítéka az állami készfizető kezességvállalás. Ha az igényelt kölcsön összege meghaladja a hitelcéllal érintett ingatlan FHB által megállapított hitelbiztosítéki értékének 60%-át, akkor a különbözetre az állam készfizető kezességet vállal. A kezesség támogatott és nem támogatott, köztük deviza alapú hitelekre is igénybe vehető.
A Fészekrakó kölcsön fedezete kizárólag a hitelcél szerinti ingatlan lehet. A kölcsön egyik biztosítékául szolgáló, jelzálogjoggal terhelt ingatlan azonban csak a jelzálogjoggal fedezett kölcsönrész összegére nyújt fedezetet, a földhivatali nyilvántartásba csak ez az összeg kerül bejegyzésre.
Vételárakat tekintve használt lakás vásárlásánál a fővárosban 12, vidéken 8 millió forintig, új lakás esetében Budapesten 15, vidéken 12 millió forintig igényelhető az állami kezességvállalás, amihez a legkedvezőbb kamatozású, forint, vagy devizahitel társul. A kölcsön kamata forint- és devizaalapú hitel esetén is változó.
A lakásvásárláshoz mindenképpen szükséges 10 százalék önerő, de ez nem feltétlenül készpénz formájában. Az önerőbe ugyanis beszámítható a szocpol kedvezmény (ennek a hivatalos neve: lakásépítési kedvezmény), a megelőlegezett szocpol, a lakás takarékpénztári megtakarítás és a munkaadói, valamint önkormányzati támogatás is, így gyakorlatilag önerő nélkül is lakáshoz juthatnak az ügyfelek. 

Vissza az összes kölcsönhöz

  Szabadfelhasználású hitel - Erste
Személyi kölcsön
Halló Hitel
Fészekrakó hitel
Beruházási hitel
Lízingrefinanszírozási hitel
Hitelprogram a CIB-ING-tol
Lakáshitel 0% önerővel
Budapest Bank Privát Kölcsön Expressz és Expressz Plusz
Gépjármű hitel
Otthonteremtő Hitel
Forint, euro, svájci frank lakáshitelek
Veteránautó Hitel
Sikeres Magyarországért Vállalkozásfejlesztési Hitelprogram
UNIQA leasing
Személyi kölcsön - Cetelem Bank
Könnyített gyorshitel vállakozásoknak
Adósságrendező Hitel
SH BanCar Kft. autóhitele
Beruházási Hitel - HVB Bank
OTP Deviza Lakáshitel
Diákhitel
Gyorshitel - MKB Euroleasing
Jelzálog Hitel Az Erste Banktól
Lakossági Folyószámlahitel
Széchenyi Kártya
Lakáslízing az OTP-SCD együttműködésében
HVB Lakáslízing
Privát Kölcsön
Osztrák Hitel BAR-listásoknak is
Európai Vállalkozói Hitel
Személyi Kölcsön - Provident Financial
Autófedezetű Gyorskölcsön - Szabad Felhasználású Kölcsön
Quality Financial Rt. hitelei BAR listásoknak is
SOS Hitel
SMS Hitel
Ingatlan Lízing - Merkantil Bank
Argenta Ingatlan Lízing - BAR (KHR) - listásoknak is
   
 
   

   

Copyright 2006 CorvinHitel.com, Minden jog fenntartva